Beoordelingen van deelnemers aan opleiding, sessies, leergangen van Arc-en-Ciel:

Hallo,

Stuur je beoordeling naarlietje@lietje.nl. Met jouw toestemming plaats ik het daarna hieronder op deze pagina.

van Johan Hoogkamer

Helemaal uit m'n comfortzone maar ik ging 't zo goed mogelijk aan en vond 't achteraf bijzonder, fijn, leerzaam, en een soort van openbaring en bijzonder verhelderend.
Wat een beleving voor mij...helemaal nieuw maar vind 't echt top..... Ben pas 2x geweest op afspraak maar vind 't nu al fijn en leerzaam... Ik wilde je dus even bedanken voor vandaag en jouw handvatten die je hebt gegeven.

van Els Hofer

Tja, een beoordeling geven… ik zou zeggen het is fantastisch!! Vooral voor ieder die zin heeft om verantwoording te nemen voor zijn/haar eigen leven! Bij Lietje heb ik dat weer opnieuw geleerd. Heb  hierdoor  een weg te leren kennen naar de rijkdommen van binnen.Lietje's  nimmer veroordelende manier van ontmoeten en haar oprechte belangstelling helpt te leren om te zijn met "dat wat is"  wat het ook moge zijn . De voice dialogue methode is daarbij een prachtig instrument. De lesdagen zijn  intensief, wat ik erg waardeer en het bijbehorende leesmateriaal  ongekend helder en inspirerend!

van Satya Henkes

Bij Lietje heb ik geleerd en ervaren wat waarheid is. Ze leert je dat je jezelf aan de hand kan nemen tot aan de grens en over de grens van wat je voor waarheid aan nam. Het ontdekken wie ik ben en wat mij tegenhield om te zijn wie ik ben, heb ik bij haar in sessies en opleiding geleerd. Dat heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan en nu pluk ik iedere dag de vruchten daarvan. Een ware schat, haar werk en ook Lietje als mens. Ook in mijn werk als manager is wat ik bij haar geleerd heb van onschatbare waarde.

van Tim Busse

Lietje heeft de gave om onderzoekend, zonder oordeel, dwars door alle lagen van je schijnbare, en zelf gecreeërde zelf te kijken en op vrijwel ieder niveau mee te voelen en anticiperen, zelfs op lagen die nog niet gekend zijn. Door die bijzondere aandacht en staat van "niet-ver-oordelen" is echte heling pas mogelijk. En dan later beseffen dat je het zelf was, die dat (met de professionele hulp van Lietje) deed. Dan weet je weer dat je zelf het goud kunt zijn en de smeltkroes niet hoeft te vrezen.

van Hanneke Hogerheijde

Ik heb Lietje bijna 10 jaar geleden leren kennen en heb indertijd veel met haar gewerkt. Heb ook de opleiding gevolgd.
Voice Dialogue heeft me heel veel geleerd over mezelf en heeft me rust en inzicht gegeven.
Als ik bij Lietje was, had ik altijd het gevoel dat ik op plekken in mijn hoofd kon komen, waar ik nog nooit geweest was.
Nog iedere dag is het een belangrijk onderdeel van mijn leven.
Ik ben dankbaar dat ik Lietje heb leren kennen, ze is een warme en intuïtieve vrouw.
Ik voelde me altijd veilig en gehoord en ze heeft een bijzonder talent om mensen te helpen.
Voor mij is ze een van de belangrijkste mensen geweest in mijn leven.

van Damaris Matthijssen

Lietje is een bijzondere vrouw.
Ik moest even door de context heen kijken maar daarna ontmoette ik iemand met een groot hart, veel liefde en warmte voor wie je bent en een heel scherpe blik over waar het bij jou om gaat.
Ik herinner me blijvend een bijzondere sessie waarin mij hulp toe kwam.
Lietje heb ik als heel zorgvuldig en liefdevol ervaren, dank voor deze ervaring!

van Geeta

In de loop van de vele jaren dat ik mevrouw LP heb leren kennen - zowel tijdens haar opleiding en daarna als begaafde individuele coach/therapeut - ben ik steeds meer onder de indruk gekomen van haar toewijding en kennis. De lange jaren van de intense, door haar gegeven trainingen hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de expertise, waarmee zij nu de problemen van haar cliënten in heel
korte tijd - soms al in één sessie - kan analyseren, laten doorvoelen en transformeren...
Ik kan iedereen die behoefte heeft aan duidelijkheid in zijn of haar levenssituatie, dan ook van harte aanbevelen om haar hulp in te roepen.

© als je aan bronvermelding doet (Lietje Perizonius, voicedialogue.nl),
ben je welkom stukjes tekst van deze site te citeren