Contact informatie

Routebeschrijving

Arc-en-Ciel
Tel: +31 (0)294-287218

rekeningnummmer NL42 ABNA 0529 3791 47 tnv Arc-en-Ciel, Abcoude
voor vanuit buitenland BIC: ABNA NL2A

Een email kan je sturen lietje@lietje.nl

Route:

Arc-en-Ciel
Dr Koomansstraat 39
1391 XA Abcoude
Nederland


Met de auto (var op, veel navigatie-systemen laten je onnodig het hele dorp door rijden)

A2, afslag Abcoude, richting Abcoude. Neem op de eerste rotonde (en ook op de tweede als je van Amsterdam komt) richting Abcoude. Op de volgende rotonde ga je lnksaf. Je bent dan op de Piet van Wijngaerdtlaan. Rij, waar het asfalt-wegdek linksaf buigt, nog ongeveer 100 meter rechtdoor (asfalt wordt klinkers). Negeer het doodlopende weg bordje. Neem de eerste rechts: Dr. Koomansstraat, naar n o 39, dat is aan de linker kant vlak voor eind.
Vanaf de afslag is het niet meer dan vier minuten, parkeren is gratis en bijna nooit een probleem.

Let op: bij namiddagspits-file vanuit Amsterdam, 'binnendoor':
1. neem de Gooiseweg vanaf het Amstel-station, sla rechtsaf de A9 op, (dus niet al bij de A10), blijf op de 'op- en afritstrook', dit wordt de afslag AMC, neem die, beneden links, dan twee keer # stoplichten rechtdoor, het terrein van het AMC op, meteen rechts voorsorteren, na psychiatrie en de bus-sluis aan rechterhand, naar rechts, eind links, meteen rechts naar Abcoude. Rotonde naar rechts, ## rechtdoor de nieuwe witte 'Derde Brug' over, eerste rotonde rechtdoor, volgende rotonde linksaf (Piet van Wijngaerdtlaan), meteen links (Janshof), eerste rechts (Meerzicht), tweede links (Dr.Koomansstraat), daar linksaf, dan naar no. 39. Dat is aan je linkerhand kort voor het eind.
2. als je nog maar net de A2 oprijdt en er staat een file, neem dan meteen de A10 richting Amersfoort. Neem dan afslag S112, Amsterdam-Zuidoost. Beneden bij stoplichten rechts. Je zit op de Gooiseweg, zie verder bij 1. hierboven.
3. als je bij file - vanuit A'dam - op de A2 zit, maar al voorbij de afslag A10 richting Amersfoort, neem dan de rechterbanen naar de A9 richting Almere/Amersfoort. Blijf op de meest rechterbaan en neem de afslag, naar het AMC/Almere/Amersfoort. Beneden bij stoplichten links. Zie verder vanaf # hierboven onder 1.

Openbaar vervoer

Er staat een kaartje van Abcoude in het stratenboekje van Amsterdam.
Bel voor bus- en treintijden 0900-9292, of kijk op het internet onder www.ns.nl volgens 0900-9292 is het vanaf Amsterdam CS 39 minuten tot aan de voordeur, dit is alleen waar als je het heel goed uitkient.

Met de trein:

De stoptrein tussen Amsterdam en Utrecht stopt bij het AMC-Holendrecht en in Abcoude. Vanuit A'dam kun je opstappen op het Centraal Station, op het Amstel, op station Duivendrecht en soms op station Bijlmer. De treinen gaan tussen de 2 à 4 keer per uur en rijden in 19 minuten naar Abcoude vanaf het CS.
Je kan twee dingen doen:
1. uitstappen bij AMC/Holendracht, de bus nemen naar Abcoude en dan nog vier minuten lopen. Zie verder hieronder bij ## .
2. uitstappen in Abcoude. Van hier is het een minuut of tien lopen. Loop het station uit en ga naar links, buig met de bocht mee naar rechts (Broekzijdselaan), bij de rotonde rechtdoor, tot over de nieuwe witte 'Derde Brug'. Meteen over de brug naar links, dan eerste rechts (Holendrecht), bij splitsinkje links aanhouden (Holendrecht), dan eerste rechts (Dr.Koomansstraat), nummer 39 is aan je rechter hand.

Met metro/trein en bus vanuit Amsterdam:
Neem de Metro richting Gein. De metro's rijden in de spits om de zeven minuten, daartussen overdag om de tien minuten; ‘s avonds rijden ze om het kwartier. Uitstappen in Holendrecht/AMC. ## Daar stoppen de bussen 120 naar Utrecht en 126 naar Mijdrecht. Met z'n tweeën rijden ze 3 à 4 keer per uur in 7 minuten naar de dichtsbijzijnde halte (even vragen aan de chauffeur, de haltes wisselen nogal eens van plek).

© als je aan bronvermelding doet (Lietje Perizonius, voicedialogue.nl),
ben je welkom stukjes tekst van deze site te citeren