Open Avonden

© Lietje Perizonius

Zelfkennis, inspiratie
Voice Dialogue

Arc-en-Ciel organiseert op verzoek een Open Avonden met Lietje Perizonius,
onder het motto:

van zoeken naar vinden
je eigen waarheid leren kennen
en er zonder trekken of duwen naar leren leven

Lietje over haar werkwijze:

Ik heb een stijl van werken, die maakt dat mensen zich aangesproken kunnen voelen op veel verschillende niveaus. Dit kan zijn op persoonlijk, op wereld- en op spiritueel niveau. Zo is het bijvoorbeeld mijn ervaring dat door mijn werkwijze iemand die een belangrijke beslissing moet maken in zijn leven gemakkelijk zijn eigen diepste antwoord vindt en dat iemand met een spirituele vraag eenvoudig toegang vindt tot zijn eigen hoogste waarheid.
Ik maak gebruik van verschillende technieken, waaronder het faciliteren (uitnodigend praten met), het spelen met de verbeelding (werken in ‘dreamtime') en ga met de persoon zover mogelijk richting zijn ‘innerlijke bodem'. Eenmaal daar aangekomen blijkt keer op keer het wonderbare ‘zoekt en gij zult vinden': door het stellen van de vraag, ontstaat een opening naar een gebied van onvermoede kennis, wijsheid, waarheid, rust, stilte, rijkdom en onvoorwaardelijke liefde binnen in de persoon zelf. Dat wat steeds buiten werd gezocht, blijkt steeds weer binnenin volop voorradig te zijn.

Op een Open Avond doe ik met twee mensen die daarvoor voelen een sessie en tussendoor en na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen.
De avonden zijn bedoeld voor mensen die op een laagdrempelige manier mijn werkwijze willen leren kennen, voor deelnemers aan de individuele leergangen en de therapeutische consulten die ook eens een ander willen zien werken, voor ouddeelnemers aan de Voice Dialogue Facilitator Opleiding die meer voorbeelden willen zien en meemaken en voor overige belangstellenden.

Ben je geïnteresseerd om met nog iemand of met nog een paar anderen mijn werkwijze te zien of te ondergaan, bel of mail dan om dat te laten weten. We vinden dan samen een datum.

Entree: € 12 incl BTW (als je netto gezins-maandinkomen lager is dan € 1000 is het € 10)
Opgave: Zie boven.
Plaats: Dr. Koomansstraat 39, 1391 XA, Abcoude. Goed bereikbaar met metro en fiets of bus, of trein en stukje lopen, of auto (gratis parkeren en geen parkeerprobleem). Afstand vanaf A’dam CS is 39 minuten als je het héél goed uitkient. Er staat een kaartje van Abcoude in het stratenboekje van Amsterdam. Zie ook de routebeschrijving.
Tijd: De avonden beginnen om 20:00 uur en duren tot ongeveer half elf. Vanaf 19:45 uur ben je welkom voor een kopje thee.
© als je aan bronvermelding doet (Lietje Perizonius, voicedialogue.nl),
ben je welkom stukjes tekst van deze site te citeren